Firmă.ro
Inserarea unui implant dentar in Bucuresti
Implantul dentar nu este altceva decat un surub ce este inserat in maxilar de catre medicul chirurg specializat, surub pe care se va fixa bontul protetic si noul dinte.
Un implant dentar in Bucuresti reprezinta o solutie salvatoare in cazul pacientilor care au dinti lipsa. Implantul dentar este o solutie moderna de remediere a acestei probleme comparativ cu folosirea unei proteze dentare detasabile.
Fiind o procedura chirurgicala complicata, pacientii ar trebui sa stie raspunsurile la intrebarile pe care si le pun foarte des inainte de a lua o asemenea decizie importanta, iar intrebarile pacientilor nu sunt nici putine si nici prostesti. Toate persoanele interesate sunt indreptatite sa aiba toate raspunsurile inainte de a se aseza pe scaunul stomatologic pentru aceasta procedura.
Ce este un implant dentar in Bucuresti
Prima intrebare pe care si-o pun pacientii unui cabinet stomatologic din Colentina cu adresa virtuala la Elveto-dent.ro este reprezentata de procedura in sine a inserarii implantului dentar. Implantul este o radacina artificiala care se realizeaza din titan si care capata aspectul si functiile radacinii dintelui natural. De fapt, implantul dentar nu este altceva decat un surub ce este inserat in maxilar de catre medicul chirurg specializat, surub pe care se va fixa bontul protetic si noul dinte.
Ce presupune procedura de implantare
Procedurile implantologice presupun tehnici stomatologice invazive. In prima chirurgicala, pacientului i se va administra un anestezic local pentru a nu simti durere, apoi medicul specialist incepe procesul de osteointegrare. Implantul este inserat in structura arcadei dentare. Daca este necesar, inainte de acest pas se va realiza si aditia osoasa pentru a oferi implantului o baza mai stabila.
Implant dentar in Bucuresti | cabinet stomatologic din Colentina | Elveto-Dent.ro
Cat dureaza si ce presupune recuperarea postchirurgicala
Recuperarea postchirurgicala depinde in mare parte de pacient. Pacientul joaca un rol important in recuperarea sa dupa interventia de inserarea implantului concret. Dupa primele sase luni de la operatie, pacientul trebuie sa respecte cu rigurozitate normele de igiena orala recomandate de catre medicul stomatolog. De asemenea, timp de o saptamana de la realizarea procedurilor de implantare, medicul indica pacientilor sa evite alimentele tari, calde si reci. In privinta complicatiilor care pot sa apara in urma inserarii implanturilor, studiile arata ca rata de reusita a unei astfel de proceduri este de 95%, deci pacientii nu au de ce sa se teama.